logo
 
 
 
 
MINUN REIKI TIENI JA YRITYKSEN ESITTELY
 

Tutustuin Reikiin ensimmäisen kerran vuoden 2003 alussa. Olin tuolloin loppuunpalanut ravintolapäällikkö ja etsin muutosta elämääni. "Sattumalta" luin artikkelin reikihoidosta ja sen vaikutuksista mm. stressiin ja unettomuuteen. Päätin kokeilla hoitoa ja jo muutaman hoitokerran jälkeen sain voimaa ja rohkeutta tehdä muutoksia elämässäni. Pian olinkin jo Reiki kurssilla ja matkalla kohti uusia seikkailuja. Kurssilla sain mahtavat työkalut itseni hoitamiseen. Pikkuhiljaa stressi alkoi helpottamaan, fyysiset vaivat kaikkosivat ja sain nukuttua yöni hyvin.
 
Kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kasvoi ja lähdin kouluttautumaan uudelleen. Urheiluhierojakoulutuksen lisäksi olen opiskellut Ayurvedahoitajaksi, Reiki Masteriksi ja myös muuta mielenkiintoista wellness- alalta.
 
Perustin ensimmäisen hyvinvointialan yritykseni Helsingin Arabianrantaan vuonna 2004. Vuosien varrella hoitotilat ovat muuttuneet ja muutaman vuoden olin hoitovapaallakin ja samalla kehittelemässä Kurssi ja Luontaisterapiakeskustamme Etelä Karjalassa Lemillä.
 
Vanhan korpikoulumme Villa Harmonyn ( www.villaharmony.fi ) avajaisia vietettiin elokuussa 2012. Kurssilaisten lisäksi myös muut matkalaiset ovat tervetulleita hoitoihin, idylliseen pihasaunaan ja majoittumaan viihtyisiin tiloihimme, luonnonkeskelle riittävän kauaksi kaupunkien hälinästä. Helsingistä matka taittuu n. 2,5 tunnissa autolla ja lähin juna-asema löytyy Lappeenrannasta. Villa Harmonyssa toimimme lähinnä kevät, kesä ja syyskausina.
 
Helsingissä Luomuhoitola Harmony avasi ovensa Arabianrannassa toukokuussa 2013. Ihanien luontaishoitojen lisäksi halusin tarjota asiakkailleni korkealuokkaista luontaiskosmetiikkaa ja muita hyvää oloa tukevia tuotteita. Hoitolan yhteyteen syntyikin sitten pieni Eko puoti.
 
Reiki hoitoja olen tehnyt yli 10 vuotta ja olen onnellinen siitä että tämän tien aikoinaan löysin. Vuosien varrella on ollut hienoa huomata kuinka Reiki on auttanut itseäni ja lukuisia asiakkaitani monissa vaivoissa ja matkalla eteenpäin. Reiki Masteriksi valmistuin muutama vuosi sitten ja haluan nyt puolestani auttaa sinua löytämään nämät mahtavat työkalut, joiden avulla voit rakentaa elämästäsi juuri oman näköisesi.
 
Reikin myötä luottamus elämään ja omiin voimavaroihin on kasvanut. Reiki on vienyt minua voimallisesti eteenpäin myös henkisen kasvun ja kehityksen tiellä.
 
Avoimin mielin ja sydämin kuljen eteenpäin tätä polkua ja nyt master urallani toivotan Sinutkin mukaan tälle mielenkiintoiselle matkalle. Koskaan ei ole liian myöhäistä seurata omia unelmiaan!
 
Reikin perus- ja jatkokursseja pidän tilauksesta, heti kun halukkaita ilmaantuu ( tarvittaessa myös yksityisopetusta), Helsingin Arabianrannassa Luomuhoitolassani sekä Lemillä Villa Harmonyn tiloissa, jossa myös mahdollisuus ruokailuihin ja majoittumiseen.
 
Sydämellisesti tervetuloa!

Pia Wikström
puh. 0400 828 765
pia.wikstrom[at]arabianranta.com