logo
 
 
 
 
Energiakentän puhdistus eli Valtaustilatyöskentely
 

Runkona on ajatus sielun kuolemattomuudesta ja että mediaaliset kyvyt omaava parantaja pystyy luomaan yhteyden toisessa ulottuvuudessa oleviin henkiin. Kaikki fyysisen kehonsa jättäneet eivät löydä tietä valoon, vaan jäävät harhailemaan meidän maailmaamme aiheuttaen häiriötä niin mielen kuin kehonkin tasolla. Energiakentän puhdistaminen on sielun vapautusta, sielun parantamista ja sen ohjaamista valoon.
 
Olisi väärin väittää, että kaikki ihmispoloa kiusaavat vaivat olisivat "mystisen henkimaailman" syytä, mutta varmaa on, että paranemisen mahdollisuudet energiakentän puhdistamisen jälkeen ovat aivan toiset, käytettiin mitä hoitomuotoja tahansa. Hoidot aloitetaankin tästä syystä pääsääntöisesti juuri energiakentän puhdistuksella.
 
Ihmisen kentässä loisivat henkienergiat voivat aiheuttaa isännässään ahdistusta, pakkomielteitä ja aggressioita, masennusta ja väsymystä, hän muuttuu yllättäen hyvin vieraaksi, myös ulkoisesti. Tämän muutoksen, mikä voi olla hetkellinen esim. humalatilassa, huomaa mm. hänen silmistään.
 
Nämä henkienergiat tuovat mukanaan koko oman informaationsa luonteenpiirteitä, tunneiloja ja sairauksien aiheuttamia oireita myöten. Ne pesiytyvät isännissään kaikkein heikoimpaan kohtaan ja lisäävät näin mahdollisia särkytiloja taikka esim. masennusta ja ahdistusta. Kun ihmisellä on oireita vaikka aiheuttajaa ei lääketieteellisesti löydetä, hänet leimataan terapia-resistentiksi, ja lopulta väitetään että vika on "korvien välissä". Energiakentän puhdistukseen perehtynyt henkilö tietää, ettei näin välttämättä ole.
 
Koulutetun, asiansa osaavan ja kykenevän parantajan tekemä energiakentän puhdistusta voi tarvittaessa tehdä kaikille vauvasta vaariin, myös eläimille. Alaikäiset hoidetaan pääsääntöisesti kaukohoidolla kontaktihenkilönä joko äiti tai isä. Lapsen ei tarvitse edes tietää että häntä hoidetaan. Mitään pehmeämpää ja vaarattomampaa hoitomuotoa tuskin löytyy. Hoitotulokset ovat kauttaaltaan erittäin hyviä.
 

Lähde: www.katrinaberg.net